top of page

OM MIG

  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle

KONTAKT

mireille@klaffproduction.com

+46 733 276 884

Mireille är född i Finland där hon även studerade media med inrikting på fotografi i år 2009-2012. Hösten 2012 flyttade hon till Sverige för att fortsätta sina studier där. I två år studerade hon dokumentärfilm både i Malmö och i Kungälv.

Efter sin examen började Mireille direkt arbeta som frilansande filmfotograf. Hon har blivit antagen till flertal filmfestivaler med sina kortfilmer, vunnit guld i Sveriges kortfilmsfestival samt gjort dokumentärfilmer både internationellt och i Sverige.

Nu är hon stationerad i Göteborg och driver företaget Klaff production. Företaget fokuserar på att porträttera människor, skapa en större social förståelse och berätta historier. I en värld av filter och editering växer efterfrågan av genuinitet.

Klaff production är ett företag som erbjuder mediatjänster. Allt från inspelning till slutprodukt. Rörlig bild och stillbild i kombination med ljud. Målet är att komma nära personer, porträttera olika individer och sprida budskap med bild som redskap. Dokumentärt berättade i både stillbild och rörlig.

bottom of page